Campania GET LEGAL

Trăim în era în care dacă nu ești online, nu exiști.

Fiecare are cel puțin un dispozitiv care, de regulă, este mereu conectat la internet. Android / IOS / Windows / MAC – sunt sisteme de operare destul de uzitate.

Dacă mai avem și un PC (cel puțin), folosim MS Office, antivirus și alte programe care ne facilitează munca în domenul digital.

Însă… programele pe care le folosești unt piratate sau achiziționate legal?

Să facem un mic tur…

Pentru ca un program mai complex să funcționeze, este nevoie de mulți programatori și de un sistem foarte bine pus la punct ca, o dată lansată o nouă versiune, aceasta să îndeplinească standardele de calitate necesare. Altfel, ai îtâlni bug-uri la tot pasul, ceea ce nu este deloc plăcut.

Așadar, stimate utilizator, toate programele pe care le folosești acum sunt făcute de oameni ca și tine. De oameni care se documentează mereu pentru a-ți oferi o experiență plăcută la fiecare utilizare a programului respectiv.

adult, chill, computer

Sunt oameni cu familie, cu prieteni, cu țeluri înalte și, mai presus de orice, sunt oameni cu o gândire analitică, un mod organizat de lucru, care nu se satură niciodată în a asimila informații noi pentru a-ți satisface ție nevoile și dorințele  în ceea ce privește expriența ta cu programul respectiv.

adults, amsterdam, budget hostel

Acești oameni sunt conștienți că niciodată nu știu destul, lucrează foarte bine în echipă, se dedică pentru a duce la bun sfârșit sarcinile pe care le au de îndeplinit și, mai mut de atât, fac acest lucru zilnic până la pensie.

Cel mai probabil tu folosești butoane și, cel mult, linii de cod predefinite, pe când ei trebuie să îți faciliteze acest mediu. Cum? Programând. Da… acele linii de cod care îți par niște purici fără înțeles; acele rânduri cu alineate pacă puse la întâmplare, care, o dată ce le modifici, îți pot genera o groază de erori de neînțeles…. aceea este lumea unui programator.

apple, blogging, business

Ca și tine, el face asta inclusiv pentru a trăi. Caci… nu-i așa…. cu aer nu putem trăi.

Cum fiecare își câștigă existența din propriul job și se așteaptă să îi fie recunoscute meritele, acest lucru își dorește și un programator.

În zilele noastre, acest job este unul dintre cele mai importante ocupații, căci nu acoperă doar căutarea ta pe internet vizionarea unui film, navigarea pe internet și alte ocupații similare. Știința este susținută de programe create de către programatori inclusiv în medicină, arhitectură, ș.a. Sunt multe aspecte de discutat, dar preferăm să ne rezumam la câteva rânduri.

Person Signing in Documentation Paper

Totuși, programatorul înțelege faptul că oricine dorește să poată accesa programele de care are nevoie într-un mod sigur și la un cost pe care să și-l poată permite.

Așadar, drag utilizator, am creat pentru tine campania GET LEGAL – programe licențiate, așadar legale, la prețuri mai mult decât mici. Avem, de asemenea, pachete destinate echipării complete a calculatorului tău – Window + Office + Antivirus.

Vizitează site-ul nostru și te vei convinge – IDo Soft.

Totuși, dacă ai nevoie de un program care nu se regăsește pe site, spune-ne și facem tot posibilul să îl aducem la un preț bun – contact.

Acum este mai ușor ca niciodată să folosești programe licențiate legal. Nu cred ca mai are rost să îți fac cunoscute avantajele.

 

O zi frumoasă îți dorim! Cu drag,

IDo.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *