De ce șoptim în loc să zbierăm

Dragă cititorule, îți mulțumim din suflet pentru timpul pe care ni-l dedici, citind articolele noastre.

Este vară, este cald și frumos. Este, defapt, perioada concediilor, dar și a evenimentelor speciale din viața noastră. Știm că ești ocupat și tocmai de aceea îți suntem foarte recunoscători pentru timpul pe care ni-l dedici citind și adăugând comentarii la articolele noastre.

beach, bikini, cartwheel

În această perioadă a anului avem ocazia să cunoaștem multe cupluri care doresc să își unească destinele ca urmare a iubirii ce le luminează fiecare dimineață mai ceva ca soarele de pe cer. Ne încântă schimbul lor de zâmbete și îmbrățișările pline de dragoste și dor. În lumea aceasta în care toată lumea se grăbește, toți urmăresc să se autodepășească, în care parcă și timpul aleargă o dată cu noi, vântul ne împinge de la spate și ploaia ne ține în casă pentru a lucra în continuare în scopul de a ne materializa aspirațiile, DRAGOSTEA rămâne mereu aceeași  – dulce, firavă, eternă.

Portrait of Happy Young Woman Using Mobile Phone in City

Dragostea cuplurilor dornice să îți unească destinele pentru totdeauna nu are timp și spațiu; defapt, toată fuga noastră în vederea obținerii mai multor beneficii / aprecieri / … se dizolvă în fața iubirii oricăror îndrăgostiți.

Graba noastră este străină dragostei lor, iar acest aspect o face unică. Spațiul nostru este prea mic, deoarece ea este pretutindeni!

Man and Woman Pre-nap Photo

Te-ai întrebat vreodată de ce cuplurile care sunt într-adevăr îndrăgostite nu se ceartă ci, cel mult, se contrazic? Te-ai întrebat de ce aceștia nu zbiară unul la celălalt? Ai găsit vreun răspuns?

Avem și noi unul: aceștia se aud. Între ei este atât de puțin spațiu, încât nu au nevoie să ridice vocea pentru a se auzi unul pe celălalt. Iubirea dintre ei îi apropie atât de mult, încât se înțeleg doar din priviri. În cazul cuplurilor într-adevăr îndragostite, cuvintele sunt de prisos. Aici ajungi în Paradis – locul în care tindem cu toții să ajungem – un loc atemporal și aspațial, în care iubirea îi luminează pe cei doi îndrăgostiți cu un curcubeu al valorilor umane: respect, sinceritate, dăruire, apreciere, înțelegere, răbdare ș.a.

Yellow Blue Pink Rose Flowers

Și… nu ne oprim aici.

Dragostea celor doi ajunge în stadiul suprem o dată cu apariția unei noi suflări, pe care o îmbracă în dragoste, o acoperă cu săruturi părintești și o îmbie cu lacrimi de iubire.

adorable, asleep, baby

Te-ai întrebat de ce părinții le vorbesc suav, în șoaptă, îngerașilor lor?

Același motiv: dragostea lor îi apropie atât de mult, încât nu e loc de nimic altceva; sunt atât de aproape unul de celălalt, încât certurile nu își au locul.

Deși nou născutul nu se poate exprima în cuvinte, mama știe ce nevoi are.

Mama este copleșită de iubire și admirație pentru pruncul ei mult iubit. Copilașul ei o recunoaște după miros și voce, iar între ei este o legătură ce rupe delimitarea spațială și temporală, care trece peste orice neajuns sau temere și îi duce într-o lume pură a iubirii necondiționată.

Tatăl observă această minune a naturii, ia parte în mod activ și își îmbrățișează familia cu multă grijă, răbdare și iubire necondiționată. El își ocrotește femeia pe care și-a ales-o pentru tot restul vieții și care este acum slăbită, dar totuși puternică. Femeia care îi lumează fiecare secundă a vieții sale este slăbită de la naștere, dar puternică datorită sentimentelor care o copleșesc.

Couple Playing With Their Baby

Noi vă înțelegem și vă admirăm pentru ceea ce sunteți.

Ne bucurăm atunci când vă putem fi de ajutor, căci încurajăm momentele care pot fi câștigate pentru familie. Aceste momente sunt de neprețuit și au un efect extraordinar asupra voastră, a părinților, și asupra copilașului vostru care are nevoie de ele ca de aer.

Așadar, suntem aici pentru voi, pentru a vă elibera de stresul și timpul pierdut organizării evenimentelor voastre, fie că este vorba de nuntă, fie că este vorba de botez sau alt eveniment privat. Cu experiență și parteneri gata să vă sprijine în alegerile voastre, ne bucurăm să vă venim în ajutor. Dorințele și nevoile voastre pot fi materializate mai ușor, în timp ce voi vă bucurați pe deplin de familie și prieteni.

Cu mult drag și admirație,

I Do.

 

Please follow and like us:

One Reply to “De ce șoptim în loc să zbierăm”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *