Experiența noastră

Bună ziua, dragilor. Dorim să vă împărtășim una dintre experiențele noastre cu clienții, în urma căreia viitoarea mireasă a plecat de la noi cu o satisfacție de neegalat. Am demonstrat încă o dată că stabilirea detaliilor pentru un eveniment se poate face dintr-o simplă discuție cu noi. Relaxat, plăcut și, în același timp, foarte util. Salvezi timp, stres și efort.

Noi am lansat o ofertă pe Facebook  prin care dorim să personalizăm la maximum accesoriile evenimentului tău. Așadar, fie că dorești să îți organizezi întreg evenimentul cu ajutorul nostru (te rugăm să vizualizezi filmulețul de la secționea Despre noi pentru mai multe detaii) sau doar să ți-l personalizezi cum îți dorești, te invităm să ne calci pragul. Vei pleca de la noi cu un concept nou, special pentru evenimentul tău DAR fără a pierde timpul în zadar căutând așa-zise unicate.

De această ofertă a beneficiat Iulia, o viitoare mireasă din România. A venit la noi inițial pentru a-i crea cutiuța de mărturii pentru nunta sa și a plecat de la noi cu o satifacție de neegalat din mai multe motive:

  • a contribuit la conceptul cutiutei de marturii
  • a renunțat la vechia preferință în materie de invitație in pofida uneia propusă de noi, care se asortează cu acea cutiuță de marturie dorită
  • am stabilit și celelalte detalii, cum ar fi: suportul de masă (pentru pixuri, plicuri, numere de masă), meniul, tabloul invitațiilor, etc.

Astfel, Iulia a venit la noi sperând că, în urma discuției cu noi, va pleca acasă cu un model de cutiuță pentru mărturii care să îi placă întru totul și a plecat cu toate celelalte detalii stabilite. A primit mostrele pentru a le putea arăta și celor dragi, dar, cel mai important – a fost implicată în crearea design-ului de bază.

Am aflat preferințele ei și am definit împreună stilul aplicat evenimentului său.

La o zi distanță ni s-a comunicat faptul că și persoanele dragi viitoarei mirese sunt plăcut impresionate de conceptul creat.

Dar… cum a decurs totul?

Iulia a primit de la noi un mic cadou – o cutiuță de mărturii cu ocazia Sf. Paște. Cum a văzut-o, i-a plăcut. În aceeași zi ne-a și anunțat că ar dori ca la nunta ei să aiba parte de cutii de mărturii asemănătoare celei primite de la noi. Așadar, am stabilit o întâlnire pentru a crea designul care să se potrivească cel mai bine nunții sale. Zis și făcut – ne-am întălnit și, în urma unei mici discuții am stabilit împreună cum va arăta cutiuța de mărturii. Mai apoi i-am propus ca invitația să fie în același stil și am făcut un exemplar. Am ales materialul, panglica și cutter-ele necesare și… iată invitația.

În acest mod am obținut un nou concept în ceea ce privește invitația, respectiv cutiuța de mărturii. Am aflat, deasemenea, mai multe despre clienta naostră.

Totuși… nu ne-am oprit aici. Am continuat să discutăm pe marginea celorlalte aspecte de decor pentru a stabili o armonie între acestea

La sfârșitul întâlnirii noastre, Iulia a fost foarte fericită de rezultat. Ne-a mărturisit că este foarte impresionată de această abordare, în care ea este implicată activ în crearea conceptului produselor destinate nunții sale.  Ne-a mai spus că, faptul că a avut o mulțime de opțiuni pe care le putea combina după bunul plac, i-a amintit de momentele în care mergea la prietenele ei acasă pentru a vedea ce jucării noi mai au. Pe deasupra, a fost prima care a avut parte de acel concept. L-a ținut în mâini, l-a analizat si apoi a cerut părerea celor dragi în tihnă. Noi nu grăbim pe nimeni.

Și totuși, a economisit timp și stres căutând așa-zise unicate. În toate colțurile internetului găsești produse destinate nunții tale despre care se mai precizează că sunt unice, personalizate, insă același tip de produs îl găsești pe alte o mie de site-uri. Încerci cumva să te mulezi pe ceea ce găsești, în loc de a crea modelul care se mulează pe povestea ta. Toate căutările tale pe internet sunt, de regulă, lungi și anevoioase. Poate dura mult până să găsești ceva și acel ceva poate fi cel mult foarte aproiat cu ceea ce ai dori tu să ai.

Pentru a economisi timp și a nu te mai întâlni cu stresul, pentru a te asigura că produsele tale sunt, într-adevăr, create în special pentru tine, pentru a fii sigură că nu ai uitat vreun detaliu și a stabili o armonie în viața și evenimentul tău, contactează-ne. Ne întălnim și stabilim împreună programul evenimentului tău, furnizorii de servicii și detaliile care contează.

Te așteptăm cu drag. Și… să nu uităm: noi îți organizăm evenimentul, ți-l decorăm, accesorizăm și nu te uităm nici după ce acesta a luat sfârșit. Mai multe aici.

În armonie cu TIMPUL

În armonie cu TINE,

IDo.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *