Graba sau eficiență?

Timpul este scurt, eficiența este deja supraevaluată, odihna este un impediment pentru a obține ceea ce îți dorești. Familia ocupă un loc foarte important în inima noastră, dar fizic ne cam încurcă uneori…

Mai totul tinde a fi sistematizat și monitorizat la scară largă, relațiile se întrețin onine, iar dușmăniile sunt alimentate de poze mai mult sau mai puțin trucate și mesaje specifice.

Peste tot ți se dau tipare pentru a le urma de dragul acceptului comunității din care vrei sau ai vrea să faci parte, și se oferă soluții pentru aproape orice problemă pe care, o ai sau nu, ți se sugerează că este deja a ta. Tu nu mai ai timp mereu pentru a face diferența…

Top 10 remedii pentru o anumită boală, top 8 simptome pentru a descoperii o problemă, top 10 situații rușinoase, iar lista continuă. Adițional acestora , ți se oferă idei pentru diverse activități, ești catalogat la un simplu click de către o aplicație anonimă – cu care celertate semeni, câți copii vei avea, care este cel mai bun prieten al tău, etc – , iae lista poate continua…

Toate acestea te ajută să te deconectezi puțin, dar, în unele cazuri, te pot îndepărta de la adevărata ta valoare, Toate acestea sunt, în fond, catalogări uniforme. Însă, noi știm că fiecare dintre noi este unic. Nici măcar nu purtăm același număr la cămașă, nu avem aceleași plăceri sau dorințe… oare cum ne-am putea limita e-ul la un set predefinit de caracteristici?

Totuși… nu ai timp de prea multe analize, căci ai o groază de treabă.  Până și un singur minut de relaxare este un lux uneori. Încă de dimineață tinzi să te suprasoliciți. Graba o consideri absolut necesară, uitând uneori că este posibil ca, cu puțină răbdare, să fii mai eificientă. Copiii știu acest lucru – urmărește-i puțin și vei realiza că ai multe de învățat de la aceștia.

Dacă este ambuteiaj, programul îți este da peste cap. La lucru faci tot posibilul să duci la bun sfârșit asarcinile primite, uitând uneori să iei prânzul. La sfârșitul zilei este posibil să fii de-a dreptul extenuată.

Ajungi acasă, unde te așteaptă alte sarcini și familia pentru care ești deja o eroină. În acest cadru intim ești persoana cea mai iubită și apreciată; sentiment reciproc, de altfel.

Dar totuși… cînd mai ai timp pentru tine? Meriți pe deplin acest lucru!

Noi întâlnim doamne ca tine foarte des și te admirăm deja. Știm că faci imposibilul posibil de dragul familiei și al job-ului și că este posibil să te simți vinovată uneori dacă îți permiți un moment de relaxare. Știm că îți dorești ca totul să fie perfect în urma ta – succes profesional, timp de calitate petrecut în familie și cu prietenii, momente de respiro și relaxare – dar poate că trebuie să te înveți să mai și delegi din sarcinile ce le ai. Poți încerca să delegi orice sarcină care consideri că nu trebuie neapărat să fie dusă la bun sfârșit de tine. Te asigurăm că aceasta este o metodă sănăatoasă de a trăi.

Așadar, pentru a te bucura de succesul profesional și a avea parte de timp de calitate împreună cu cei apropiați ție, ne oferim să te ajutăm cu organizarea lucrului, a evenimentelor importante din viața ta si, de ce nu, a automatizării unor procese redundante și costisitoare.

În sensul acesta, vom lansa în curând: poșeta miresei (conține toate informațiile de care ai nevoie pentru o organizare eficientă a nunții), poșeta mamei (conține informații esențiale pentru tine, ca super mama în familie) și alte produse de mare ajutor în viața ta. Totuși, nu ne oprim aici. Dacă ne permiți, putem să preluăm în totalitate povara aceasta de pe umerii tăi pentru ca tu să rămâi cu timp liber. Crede-ne că niciodată nu vei avea prea mult timp liber! Adițional acestui beneficiu, îți oferim discount-uri substanțiale prin intermediul partenerilor noștri, căci meriți pe deplin acest beneficiu.

Permite-ne să redefinim timpul de calitate! Permite-ți să îl trăiești!

Ne-am bucura dacă ne-ai scrie, într-un comentariu, cum decurge  o zi obișnuită de a ta.

Dacă ai întrebări sau orice sugestii, ne-am bucura să ni le faci cunoscute.

 

Cu drag,

IDo.

Please follow and like us:

One Reply to “Graba sau eficiență?”

 1. Sigur de utilizat. Femeile gravide și femeile însărcinate ar trebui să consulte medicul dumneavoastră înainte de a utiliza produsul.
  Composition Bactefort, comentarii de pe forum.
  În cazul în care ați observat faptele de mai sus, ar trebui să cumpere droguri la nivel oficial, pentru a vindeca una dintre dăunători Bactefort forum . Infecții parazitare apar adesea după gripă. Противомикробные medicamente nu este suficient, dar de detoxifiere a ficatului este una dintre inovatoare de produse, timp de decenii, produsul devine un produs de încredere în domeniul medicinei Bactefort composition . Este rapid și eficient. Oamenii intră în contact cu paraziți:
  -50%!
  Sursă de transmitere și răspândire în contact cu persoane infectate, apei, solului și produselor alimentare, animale de companie, insecte, obiecte, locuri și de uz comun. Când utilizați produsul Bactefort forum, veți obține următoarele rezultate. Pielea, părul și unghiile în stare bună. Văd un tânăr. Totul s-a terminat. Curata organismul de paraziti Bactefort composition , după un curs de tratament din cauza de înaltă calitate a plafonului, iar din cele șapte culori. Îmbunătățește și protejează inima, ficatul, plămânii, stomacul, pielea de paraziți. Exclude posibilitatea de putrefacție în intestin, care previn formarea. http://meinebewertung.org/ro/revomuscle-remediu-pentru-cresterea-muschilor-opiniile-producatorilor-si-utilizatorilor.html
  In just a few days, you will experience rock-hard erection and have powerful orgasms.
  I SEE THE RESULT?
  Erections become long-lasting and harder and your penis becomes two times more sensetive. Length and girth of your penis will increase by up to 1.5 cm. Your penis will get noticeably BIGGER, its shape will become anatomically correct and aesthetically pleasing. The duration of intercourse will increase by 70%! Your penis will get 4-5 cm longer! The quality of your sex life will get seven times better! Your partner will orgasm more quickly and your own orgasms will last for up to 5-7 minutes!
  BIGGER IN JUST ONE MONTH.
  ENJOY GREAT SEX FOR LIFE.
  +2 cm BY THE 2ND WEEK +3 cm BY THE 3RD WEEK +5 cm BY THE 4TH WEEK.
  I used to think that 15.5 cm is a completely normal size. Of course, sex was not always great. I came across Maxisize online and I thought it would be nice to add on a couple of centimeters. htttp meinebewertung org o sursă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *