O zi, o viață

Astăzi este despre voi – cuplu tânăr și frumos, care își unește destinele pentru totdeauna. Iubirea voastră vă face să străluciți, să fiți deosebiți, să fiți voi. 

Nimic nu este mai frumos ca voi, căci o dată cu voi începe miracolul vieții, se unește Cerul cu Pământul pentru a dansa valsul sufletului vostru.

Ne face mare plăcere să lucrăm cu voi, căci voi ne inspirați și ne faceți din fiecare zi o sărbătoare. Din preajma voastră dispare tot ce este efemer și se instaurează o dulce și lină briză de iubire. Timpul se inrosește în preajma voastră, Soarele pălește în fața iubirii care vă leagă.

Nu sunt doar cuvinte; sunteți voi, mai presus de tot ce dispare o dată ce se ivește, căci nimic nu poate rezista mai mult de cât îi permiteți voi.

Așadar, totul începe o dată cu voi, cu uniunea voastră, cu plăcerea  noastră de a vă cunoaște.

Rostiți un simplu cuvânt, DA. Totuși, în dragoste, acest cuvânt înseamnă o călătorie pe viață pentru voi. Acest cuvânt vă deschide noi orizonturi, instaurează viața de familie.

Zâmbetele voastre, atemporale și aspațiale, emoția și entuziasmul ne inspiră.  Astfel, fiecare zi cu voi este o sărbătoare.

Suntem nerăbdători să vă cunoaștem pentru a putea transpune personalitatea voastră într-o atmosferă de basm în ziua cea mare – ziua nunții voastre.

Ca orice lucru bine făcut, începem cu o pauză. Așadar, alegem o binemeritată relaxare înainte de marele eveniment

sau o modalitate de a petrece la maximum,

după care ne îndreptăm către evenimentul vostru – nunta.

Acesta est evenimentul care vă definește viața în continuare, drept urmare trebuie să fie impecabil. Pentru ca acest lucru să se întâmple, avem nevie de o echipă de profesioniști dedicați, care să vă înțeleagă, să își dorească, mai mult ca orice, să vă transpună în oglinda evenimentului care vă leagă pentru totdeauna.

Un eveniment dulce

într-un cadru mirific,

unde tu, dragă mireasă, strălucești mai mult ca orice

Alegem cu grijă buchetul și aranjamentele florale, căci acestea urmează a vă spune povestea

și construim puzzle-ul astfel încât să întrunească preferințele voastre.

Partenerii noștri întrețin atmosfera și imortaliează momentele unice ale evenimentului vostru,

iar noi rezolvăm în culise eventualele probleme / neplăceri ale unor invitați de-ai voștri, pentru ca voi, frumos cuplu, să vă puteți distra în rând cu invitații.

Este ziua vieții voastre și este foarte important să o puteți trăi din plin. Acest lucru va fi simțit de către invitații vostru, având un efect extraordinar asupra atmosferei care domină peste nunta voastră.

Așadar, frumos cuplu, nu vă angajați să faceți în  ziua voastă specială mai mult decât să vă distrați, căci pierdeți esența acestei zile atât de dorită, dar trecătoare. Permite-ți-vă să vă distrați fără limite, griji și alte impedimente, căci este cea mai importantă zi a vieții voastre până în prezent.

Dragostea voastră a construit relația- cărămida cu cărămidă. Respectul vostru a consolidat-o, aprecierea voastră o hrănește și o face nemuritoare.

Evenimentul vostru este atent creat pentru a întruni toate nevoile și dorințele voastre, atât ca și cuplu, cât și ca indivizi; toate acestea cu un singur scop – ziua voastră specială să fie perfectă.

Vă dorim să rămâneți mereu astfel, cum v-am cunoscut noi. Vă admirăm și vă dori tot binele din lume. Vă mai așteptăm.

Casă de piatră!

Zâmbetele voastre ne reamintesc de ce iubim ceea ce facem, povestea voastră ne inspiră.

Fiecare cuplu este unic, ceea ce nu poate instaura nicidecum vreo urmă de plictis în colaborarea noastră.

Niciodată nu a fost mai simplu ca acum. Contactează-ne și îți demonstrăm cu mare plăcere.

Cu drag,

IDo.

Îi mulțumim fotografului profesionist Chirobocea Nicolae pentru parteneriat.

Please follow and like us:

One Reply to “O zi, o viață”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *