Poșeta MIRESEI

Ne face mare plăcere să întâlnim mereu cupluri dornice de a-și uni destinele pentru totdeauna. Dragostea din inima lor se citește cu ușurință din privirile acestora, lucru care ne umple inima de bucurie.

În urma primei ședințe câștigăm două inimi entuziasmate, două suflete pereche care abia așteaptă să aducă relația lor la un nivel superior și anume cel al familiei. Aflăm preferințe, temeri, nevoi, dorințe și căutăm soluții potrivite pentru cei doi îndrăgostiți. Ne bcurăm mult dacă avem ocazia să discutăm și cu părinții cuplului și, de ce nu, prietenii apropiați. Învățăm cuplul să nu se teamă de ceea ce poate interveni pe parcurs și faptul că este normal să se răzgândească.

În urma discuției stabilim tema, bugetul și celelalte repere care trebuie să fie clarificate încă de la început. Cu timpul, cuplul cunoaște partenerii noștri, profesioniștii care se angajează să le materializeze dorințele, visurile.  Află, de asemenea, că ajung să facă economii o dată ce au intrat în comunitatea IDo.

Însă, mai sunt și cupluri care nu apelează la un profesionist pentru organizarea evenimentului lor; unul dintre cele mai importante momente din viața lor. IDo dorește să vă vină în ajutor, oferindu-vă POȘETA MIRESEI, un produs revoluționar, marca IDo.

Știm că acest eveniment trebuie să fie unic, reprezentând uniunea a două suflete pereche, a două familii care se bucură de dragostea copiilor săi.

Încercăm să vă înțelegem temerile, dar să vă cunoaștem dorințele, astfel încât să vă putem veni în ajutor.

Astfel vă oferim un produs de  calitate excepțională, rafinat, dar foarte util oricărui cuplu care se pregătește a se uni pentru totdeauna.

Poșeta miresei este realizată din material perlat, la dimensiune naturală, foarte solidă și practică. Aceasta conține informațiile necesare pentru a duce la bun sfârșit organizarea nunții mult visată, cum ar fi:

  • calendarul miresei – tot ce aveți de făcut și cândd, pentru a nu omite vreun detaliu
  • ziua nunții  – calendarul complet al zilei care îți colorează viața
  • tema nunții – un mic ghid care să te ajute să îți alegi tema
  • bugetul nunții – cum să te încadrezi, cum să îl împarți și cum să mai ți economisești
  • între superstiții și adevăr – vă aducem la cunoștință superstițiile legate de nuntă și, totodată, unele adevăruri
  • broșura IDo – un ghid pentru a economisi timp, bani și a renunța la stresul organizării evenimentului vostru.

Astfel câștigați timp și obțineți informațiile direct de la profesioniști. Se merită?

Cu drag,

IDo – Evenimente – Personalizări – Servicii.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *